Clubkampioenschappen 2015

Op 20 Februari waren de Clubkampioenschappen van 2015. De opkomst hiervoor
was goed met 14 personen. Dit jaar is ervoor gekozen om te werken met een A en een B Poule en voor beide poules was er een 1 en 2e prijs. Dus dit jaar 2x zoveel kans om een prijs te winnen dan vorig jaar. In de A Poule werd er gespeeld in een 6 kamp, dus ieder speelde 5 wedstrijden. Hierin streden Swier,Henda,Hans,Sven,Frans en Albert.Frans van Gastel weer helemaal terug. Henda maakte het de andere spelers erg lastig.
Sven was in vorm en verloor maar nipt van Hans. In de B Poule werd er gestreden door: Ronald, Taeke, Tineke,Marrie, Gonnie,Andre,Trees en Gerard. In de B-poule werd er gespeeld met 2 4 kampen. Waarna hierna de nrs 1 t/m 4 nog een wedstrijd speelde tegen degene die even hoog was geeindigd in de andere 4 kamp. Hier werden dus totaal 4
wedstrijden door ieder gespeeld. In de 4 kamp wonnen Gerard en Andre al hun wedstrijden, waarna ze dus tegen elkaar mochten strijden voor de 1e en 2e plek. De uiteindelijke uitslag was als volgt Poule A: Hans (1e CK), Sven (2e), Albert, Swier, Frans,
Henda. Poule B: Gerard (1e), Andre (2e), Ronald/Taeke,Tineke,Trees,Gonnie,Marrie.