Suikerbroodactie 2014

Op zaterdag 29 Maart hebben we weer suikerbroden verkocht in en rond Ens. Gelukkig hadden zich hiervoor voldoende vrijwilligers opgegeven. In totaal waren we met ongeveer 15 man, waarvan 8 recreanten. Zij hebben dus ook zeker hun steentje bijgedragen. Ook George was er om mee te helpen en Andre ging samen met zijn dochter de broden verkopen.
Dit jaar hadden we 300 broden om te verkopen. Om 9:30 verzamelden we bij Taeke en na een bakje koffie of thee gingen we aan de slag. De verkoop liep best wel goed en we hadden er mooi weer bij. Tegen 12 uur waren de meesten al door de broden heen. Om 12:45 werd ook het laatste brood verkocht. Hierna kreeg iedereen nog een lekker warm broodje van Taeke.
De verkoop was ook zeker goed voor de naamsbekendheid van Smash-In en ik heb begrepen dat er ook geïnteresseerden waren om een keer mee te trainen met de recreanten. Al met al zeker een geslaagde dag, dit jaar werd de suikerbroodactie georganiseerd door team 1. Volgend jaar zal Team 2 de organisatie op zich nemen.
Namens team 1

Albert.