Najaars competitie wk47

De voorlaatste wedstrijd. De laatste thuis wedstrijd in Ens voor dit seizoen.

Team3 speelde met Taeke, Sandra en Gerard tegen Vined6 uit Heerde. Behalve de eerste wedstrijd verlopen de anderen in 4 of 5 games. De dubbel Gerard en Taeke is brengt de stand op 3-1. Een mooi eindstand 7-3 wordt genoteerd met voor iedereen 2 winst partijen.

Team2 speelt tegen Batfighters2 in de 4de klasse. De mannen uit het team van 5, treden aan tegen Elburg die speelt met 1 invaller. Na 3 wedstrijden zijn er 2, 5-games gespeelt die beide naar Edwin en Elmer vallen. De eindstand is 8-2. Frans blijft ongeslagen en zowel Edwin als Elmer winnen er 2. Dit weekend en volgende week blijft het spannend of het team de 2de plek kan omzetten in de 1ste plaats in de poule.

Team 3 speelt tegen Kampenion6. Kampen komt met een sterke opstelling: Theo, HansB en Arie. Albert start sterk en kan revenge nemen op Theo. Ook Sven kan een winst partij noteren tegen HansB. De dubbel gaat in 4games naar Kampen. Hans en Albert spelen sterk en blijven ongeslagen, De eindstand wordt 7-3. Na contact met de concurent Smash-Harderwijk, die een 5-5 uitslag kende, heeft het team de kop positie met 11punten en mag promoveren naar de 2de klasse.

De wedstrijds secr.