Gezocht verkopers Suikerbrodenaktie 29 maart 2014

Enthousiaste verkopers van suikerbroden gezocht!

Je kent ze vast wel, die overheerlijke suikerbroden van onze eigen Taeke’s Versboetiek. Nou, de rest van het dorp kent ze ook en blijven er (hopelijk) speciaal voor thuis om ze aan huis te kunnen kopen.

Het zou toch prachtig zijn als we dit jaar weer een mooie omzet kunnen halen door al onze broden te verkopen en hiermee wat centjes in de clubkas te brengen. Dan kunnen we blijven genieten van onze club en sport.

We zouden het ontzettend leuk vinden om met jou en wat andere leden een blokje om te gaan in Ens en met veel gezelligheid de broden te verkopen. Uiteraard wordt je voorzien van brandstof (koffie en koek) en een portie energie van je mede clubgenoten.

Meld je aan om mee te helpen op zaterdag 29 maart vanaf 9.30 uur . Starten we vanaf de Baanhoek tegenover de supermarkt. Opgave kan bij team1.