Kampioen, team 1 in de VJ competitie

Voor de laatste wedstrijd, staat team 1 nog 2 punten voor op kampenion5. Kampen speelt tegen de degradant en kan gaan voor de 10 punten. Wij spelen tegen het team in de midden-moot en zullen ook voor de 100% moeten gaan. Na 4 wedstrijden staat het 2-2 met 1 gecalculeerde verlies partij en een kansloze nederlaag tegen het zeer sterke dubbel van Klok-Doorneweerd. Zijn onze kansen verkeken? We krijgen bericht dat kampenion 3-1 voor staat. We staan er weer beter voor. De eerste wedstrijden in 3 games gespeelt. De 6de en 7de wedstrijd gaan in een 4gamer naar Sven en Hans. Sven moet in de 8ste wedstrijd wachten voor winst tot de 5de game. Albert treedt aan tegen de Klok, de team sterkste en moet na 5 games, wederzijdse kansen, toch een verliespunt noteren. De laatste wedstrijd, het punt hebben we nodig, de spanning stijgt, Hans achter de tafel. Altijd moeilijk een laatste wedstrijd, 5 games zijn er nodig, het beslissende punt punt. Hans weet Doorneweerd met 3punten in de 5de achterzich te houden we noteren 3-7 bij Wezep.
Gelijk aantal punten met Kampenion en onderling 2x gewonnen maakt het team van Sven, Hans, Albert, George en Swier een 2de klasse team.